Партньори на Twida Gardens - ексклузивен затворен комплекс
Вашата количка е празна.
support-phone-office-head 044 662480 – Офис
support-phone-shop-head 044 667281 – Фирмен магазин
support-phone Безплатна доставка над 290 лв

Правила и условия за личните данни

Драги клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Правила и условия за личните данни на decotex.org

1. Общи условия
Настоящите Правила и условия за личните данни представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин decotex.org (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от decotex.org. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на decotex.org, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

2. За поверителността на вашите данни
Фирма Декотекс обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че фирма Декотекс има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:
  • име и фамилия
  • e-mail
  • телефон за връзка
  • адрес за фактура и доставка
  • пощенски код
Данните, които ще получим при поръчката или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки.

Вашите лични данни ще бъдат предоставени на трети лица или посреднически страни само тогава, ако е необходимо въз основа на законен интерес, или ако изрично предварително сте дали съгласие за това.

3. Поръчката
Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. Плащането става с наложен платеж.

4. Цените
Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка. За нея може да се информирате в процеса на поръчката.

5. Проблеми при изпълнение на поръчката
Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

5.1. Правим всичко възможно да имаме всички продукти в наличност и да обновяваме наличностите, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.

5.2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка – имена, адрес, телефон, пощенски код.

5.3. При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на decotex.org (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

6. Плащане
Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.

7. Доставка и получаване на продуктите
7.1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

7.2. Доставка до желана от Вас куриерска фирма, като посочите името и адреса на офиса.

6. Плащане
8. Рекламации и въпроси към нас
Моля, свържете се с нас на телефон +359 44 667281 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от decotex.org

9. Политика по Бисквитките
Нашият сайт ползва т.н. бисквитки, за да бъде предложеното от нас съдържание релевантно, интересно и потребителски удобно за вас.

9.1. Какво са бисквитки?
Бисквитките са малки текстови файлове, които уебсайтът може да запише на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате страница или сайт. Бисквитката ще помогне на сайта или на други сайтове да разпознаят Вашето устройство следващия път, когато го посетите.
Бисквитките изпълняват множество различни функции. Например, те ни помагат да запомним Вашето потребителско име или предпочитания, да анализираме колко добре се представят нашите сайтове или дори ни позволяват да Ви препоръчаме съдържание, което смятаме, че ще бъде интересно за вас.
Може да прочетете повече за бисквитките тук.

9.2. Видове бисквитки, които използваме:
Важни бисквитки. Някои бисквитки са жизнено важни за функционирането на нашите сайтове. Те ни позволяват да идентифицираме потребителите, които са регистрирани. Те гарантират, че тези потребители могат да ползват пълноценно услугите, които им предоставяме. Ако абониран потребител реши да спре тези бисквитки, той няма да има достъп до съдържанието, достъпно само за абонати.

Бисквитки свързани с ефективността на сайта. Използваме други бисквитки, за да анализираме как посетителите използват сайтовете ни и за да наблюдаваме представянето на нашия сайт. Това ни позволява да Ви предложим преживяване с високо качество, като персонализираме предлаганото съдържание и бързо идентифицираме и отстраняваме различни проблеми. Например, бихме могли да използваме бисквитките, за да проследяваме кои страници са най-популярни. Също така бихме могли да използваме бисквитките, за да ви покажем статии или услуги, които смятаме, че биха били интересни за Вас в зависимост от това как използвате сайта.

Функционални бисквитки. Функционалните бисквитки ни позволяват да запомним Вашите предпочитания, като големината на шрифта и други Ваши персонални настройки. Например, бисквитките Ви спестяват време и усилия за вкарването на потребителско име всеки път, когато посетите страницата ни.

Поведенческо насочени рекламни бисквитки. Ние и нашите рекламодатели използваме бисквитки, за да Ви показваме реклами, които вярваме, че са релевантни на Вашите интереси. Например, ако сте чели няколко статии свързани с автомобили на нашия сайт или на други сайтове, производител на коли може да предположи, че Вие имате интерес към тази тема и да Ви покаже своите автомобилни реклами. Вие можете да видите тези реклами както на нашия, така и на много други сайтове, които посещавате. Но ние НЕ разкриваме самоличността Ви на нашите рекламодатели.

9.3. Кой друг използва бисквитки на decotex.org?
Рекламодателите понякога използват техни бисквитки, за да Ви показват насочени реклами. Например, рекламодателите могат да използват профил базиран на сайтовете, които преди сте посещавали, за да Ви показват по-подходящи реклами, когато посещавате сайта ни. Вярваме, че е полезно за нашите потребители да виждат реклами, които са насочени към техните интереси.

Ние използваме или разрешаваме на трети страни да използват на нашите сайтове бисквитки, които влизат в четирите категории, които са споменати по-горе. Например, както много компании, използваме Google Analytics, за да наблюдаваме трафика на нашите сайтове.

9.4. Как да изключите бисквитките?
Всички съвременни браузъри Ви позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню „опции“ или „предпочитания“ на вашия браузър. За да сте наясно с тези настройки, следните линкове могат да Ви помогнат или можете да използвате бутона „Помощ“ от менютата на Вашия браузър за повече детайли:

Настройка на бисквитките в Internet Explorer
Настройка на бисквитките в Firefox
Настройка на бисквитките в Chrome
Настройка на бисквитките в Safari web

Ако се притеснявате най-много за рекламните бисквитки към трети страни генерирани от рекламодатели, можете да ги изключите от тук: Your Online Choices site.

Ако решите да спрете бисквитките, имайте предвид, че ще се загубят някои функционалности на сайта създадени с цел Ваше улеснение.

9.5. Използвате ли бисквитки, които съдържат личните ми данни?
Не, бисквитките, които използваме са анонимни и не съдържат никакви лични данни.

9.6. Повече информация:
Повече информация за това как бизнесът използва бисквитките е налична на: www.allaboutcookies.org

Надзорен орган Комисия за защита на личните данни Адрес:

гр. София 1592,
бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 2,
тел.: (02) 940 20 46,
факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg,
kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg



Страницата е последно актуализирана на 25.06.2018г.